Kalkulator Kalorija

Kalkulator kalorija koristi parametre kao što su: visina, težina, dob, spol i razina tjelesne aktivnosti za izračun dnevnih kalorija potrebnih tijelu za održavanje trenutne težine kod odraslih.

Spol:

Please fill all the inputs!

Posavjetujte se s liječnikom kada gubite 1 kg ili više tjedno jer to zahtijeva da unosite manje od minimalne preporuke od 1500 kalorija dnevno.

Ako želite ili trebate smršaviti, trebali biste smanjiti dnevni unos kalorija u usporedbi s rezultatom koji je generirao kalkulator. Suprotno vrijedi za debljanje. Ovisno o tome koliko brzo trebate ili želite smršaviti ili dobiti na težini, potrebno je prilagoditi dnevni unos kalorija. Prilikom postavljanja plana zdrave prehrane imajte na umu da je svaki pojedinac drugačiji i da ima specifične tjelesne i zdravstvene karakteristike. Preporučujemo da se uvijek posavjetujete sa svojim liječnikom ili profesionalnim nutricionistom za zdravu prehranu i plan mršavljenja ili debljanja.

Disclaimer:

Please have in mind that the Calorie Calculator is a statistical tool, and that it is not a certain indicator of your health, healthy weight or lifestyle. It is not a substitute for professional medical advice. Make sure to consult your healthcare provider for further advice.