Spremni za ljeto?

Sada kada je zima iza nas, mislima smo djelomično već u ljetu, na moru, na plaži… No, to vjerojatno znači i na mukama pri pomisli na sezonu kupanja i odIjevanje badića. To tijelo iz snova koje vizualiziramo neće doći samo od sebe. O, ne! Vratite se u teretanu. Obujte tenisice i počnite trčati. Pazite na dnevni unos kalorija. Pijte puno tekućine. Naravno, zdrava i uravnotežena prehrana učinit će čuda za ostvarivanje vašeg cilja – tijelo iz snova.

Svakodnevnom i napornom tjelovježbom naša tijela troše mikronutrijente. Posebno kod sportaša i rekreativaca se javljaju povećane potrebe za magnezijem. I upravo oni bi trebali pripaziti na unos magnezija. Zašto? Zato jer magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita, normalnoj funkciji mišića, normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji. Doprinosi i smanjenju umora i iscrpljenosti i normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Za optimalno iskorištavanje magnezija u tijelu potrebni su i vitamini B skupine. Vitamini B kompleksa su esencijalni mikronutrijenti topivi u vodi s brojnim važnim funkcijama u ljudskom organizmu. Nerijetko ih nazivamo „antistresnim“ vitaminima te se stoga izvrsno uklapaju u formulacije s magnezijem.

ALKALOID PROMO

MULTI ESSENCE Magnezij 400 + B complex, dodatak prehrani, zadovoljava povećane potrebe za unosom magnezija i vitamina B skupine u odraslih.  Pakiran je u praktičnim vrećicama u obliku mikrogranula koje se otapaju direktno u ustima, bez primjene vode, te se mogu konzumirati bilo kada i bilo gdje!

U boljim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama potražite promotivno pakiranje: 20 vrećica + 10 vrećica GRATIS!

Za sve dodatne informacije o primjeni proizvoda posavjetujte se sa svojim liječnikom ili ljekarnikom.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.